Özet
Hedefler
Hedef Kitle
Topics
Diğer Eğitimler

Bu grup çalışmasında Oracle’dan SQL Server’a veya PostgreSQL’e taşınmak için gereken maliyeti, performansı ve çalışma seviyesini karşılaştırmak amacıyla bir müşteri için site analizinin nasıl gerçekleştirildiğini daha iyi anlayacaksınız. Bu grup çalışmasında iki farklı taşıma yolu yer almaktadır ve eğitim dosyaları da her bir parça için buna göre adlandırılmaktadır. Her iki grup çalışması da ortak bir müşterinin Oracle taşıma senaryosunu paylaşmaktadır. Her bir grup çalışması yolu, bu eğitim yolculuğunda size yardımcı olmak için özel olarak geliştirilmiş platform taşıma adımlarına sahiptir. Bu eğitimde güncellenmesi ve bir taşıma planına sahip olması gereken bağımlı uygulamaları ve raporları değerlendireceksiniz. Ayrıca müşterinin performans ve esnekliği iyileştirmek amacıyla SQL Server veya PostgreSQL’in yeni özelliklerinden faydalanabilmesine yardımcı olmak için bir kavram kanıtı da tasarlayacak ve oluşturacaksınız.

SQL Server taşınmasına odaklanan öğrenciler için SQL Server’ın eski bir sürümünden en son sürüme taşımanın yollarını keşfedecek tesis bünyesinden buluta taşınmanın etkilerini değerlendireceksiniz.

Hedefler

  • Bu grup çalışmasının sonunda Oracle’dan SQL Server’a veya PostgreSQL’e taşınmak için gereken maliyeti, performansı ve çalışma seviyesini karşılaştırmak amacıyla bir site analizini daha iyi gerçekleştirebileceksiniz. Grup çalışmasını tamamlamak için gereken süre göz önüne alındığında öğrencinin ve eğitmenin tek bir taşınma yolunu takip etmeleri önerilir.

Hedef kitle

Bu grup çalışması, bulut teknolojilerinde mimari altyapı ve çözüm tasarımı uzmanlığına sahip olan ve ‘Bu Eğitim Hakkında’ ve ‘Eğitim Tamamlandığında’ bölümlerinde açıklanan şekilde Azure ve Azure servisleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen Bulut Mimarları ve BT profesyonellerine yöneliktir. Bu grup çalışmasına katılanlar Microsoft dışındaki diğer bulut teknolojilerinde deneyimli olan, eğitimin ön şartlarını karşılayan ve Azure konusunda eğitim almak isteyenler olmalıdır.

Topics

  • Whiteboard Design Session - Data platform upgrade and migration

  • Hands-on Lab - Data platform upgrade and migration

Diğer Eğitimler

Azure
61 Eğitim Seti
Eğitimlere Dön