Özet
Hedefler
Ön Koşullar
Hedef Kitle
Topics
Diğer Eğitimler

Bu grup çalışmasında Microsoft 365 ve Azure teknolojilerini kullanarak Windows Sanal Masaüstü için çözüm tasarlama konusunda deneyim kazanacaksınız. Çözümlerin bir parçası olarak aşağıdaki bileşenlerin belirlenmesi gerekecektir. İlki, güvenlik gereksinimlerini, Azure Active Directory’yi, uygulamaları ve Windows lisanslamayı kullanıcılara sunmak için ihtiyaç duyulacak olan Microsoft 365 aboneliğinden oluşmaktadır. Bir sonraki ise yapılandırılacak olan Windows Sanal Masaüstü ortamını desteklemek için gereken Azure altyapısıdır. Son olaraksa uygulama sunucuları ve kullanıcı masaüstlerine ve tesis bünyesindeki ağa yüksek güvenlik ve sınırlı gecikmeyle doğru bir şekilde erişmek için tesis bünyesindeki altyapı ile bağlantı için ağ gereksinimlerini belirlenmesi gerekecektir.

Hedefler

Windows Sanal Masaüstü altyapısını oluşturmak için Microsoft 365 ve Azure teknolojilerinden faydalanma.

Ön Koşullar

Grup çalışması içeriğinde, 300 farklı altyapı ve çözüm tasarımı mimari uzmanlık seviyesi yer almaktadır. Öğrencilerin, bu grup çalışmasına katılmadan önce aşağıdaki ön koşul niteliğindeki eğitime katılmalarını öneririz.

  • Microsoft Azure Temel Unsurları eğitimi,

Hedef Kitle

Bu grup çalışması, bulut teknolojilerinde mimari altyapı ve çözüm tasarımı uzmanlığına sahip olan ve ‘Bu Eğitim Hakkında’ ve ‘Eğitim Tamamlandığında’ bölümlerinde açıklanan şekilde Azure ve Azure servisleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen Bulut Mimarları ve BT profesyonellerine yöneliktir. Bu grup çalışmasına katılanlar Microsoft dışındaki diğer bulut teknolojilerinde deneyimli olan, eğitimin ön şartlarını karşılayan ve Azure konusunda eğitim almak isteyenler olmalıdır.

Topics

  • Whiteboard Design Session - Implementing Windows Virtual Desktop in the enterprise

  • Hands-On Lab - Implementing Windows Virtual Desktop in the enterprise

Diğer Eğitimler

Azure
61 Eğitim Seti
Eğitimlere Dön